CSS Menus Css3Menu.com

 

ENTERTAINMENT :: ZANGERS & ZANGERESSEN

RR Productions heeft diverse zangers en zangeressen in het bestand. Deze zijn te boeken vanaf
30 minuten tot avondvullend. Uiteraard is het mogelijk iedere bekende en minder bekende artiest bij ons te boeken. Informeer naar de mogelijkheden.

Een greep uit ons bestand:
Ronnie Ronaldo

De All round party zanger met zijn veelzijdig repertoire. Zijn ruime muzikale ervaring en zijn onuitputtelijk doorzettingsvermogen staan garant voor een onvergetelijk stuk muzikale gezelligheid. Een zanger entertainer van hoog niveau.

Nederlandtalig, Engelstalig, Dance Classics, Apres Ski en easy Listening.
Ronnie Ronaldo is van alle markten thuis.

Te boeken vanaf 30 min. tot avondvullend.
Luna Silva

Moderne easy Jazz. In haar zang is de invloed te horen van onder andere Peggy Lee, Sarah Vaughan en Diana Krall.
Ook te boeken voor een spetterende Dance Classics/ Latin act.

Eventueel i.c.m. Ronnie Ronaldo
Mr. Casian

Oude Soultijden herleven. Met zijn fantastische Soulfull uitstraling en niet te evenaren stemgeluid zingt hij de klassiekers van o.a. Otis Redding, Al Green, Barry White, Temptations, etc.

Te boeken vanaf 30 minuten.
Dr. Funky & the Soul City Dancers

Spetterende 70’s 80’s Dance Classics Show die men niet snel zal vergeten.
De grootste Disco/Soul hits in een mix van 35 minuten live gezongen door
Dr. Funky.

Dr. Funky wordt bijgestaan door twee danseressen van hoog niveau.
Bizarre 70’s disco kleding maken de show compleet.

Get on the Floor and DANCE
Mr. Ronaldo

Easy Listening – sings the soft soul hits en de easy listening van Frank Sinatra, Michael Buble, Neil Diamond, etc. tijdens diner of speciale gelegenheid.
Rob Groenendijk

De Leidse zanger Rob Groenendijk is een veelgevraagde artiest voor bruiloften, partijen en diverse horecagelegenheden.

Een veelzijdig repertoire, een sympathieke uitstraling, een brok entertainment en de onafscheidelijke samenwerking met DJ Johnny zijn de ingrediënten voor een geslaagde avond.
Ernest

"Rechtstreeks uit Amsterdam, recht uit het hart" is het credo van rasartiest Ernest. Hij brengt ballads als geen ander en weet daarmee het publiek geboeid te houden tot de laatste noot. Maar ook voor onvervalste gezelligheid weet hij datzelfde publiek op de tafels te krijgen.

Door het brengen van de bekendste nieuwe en ouderwetse meezingers heeft hij al menig zaal plat gekregen. Laat u niet misleiden door het woord Amsterdams, want ook in het Engels raakt Ernest alle snaren die er zijn. 'Een volle warme stem, geroemd om de uitspraak' stond in de Telegraaf te lezen.

Deze vaste huiszanger van Café Peter Beense is veelgevraagd artiest in vakantieplaatsen als Westendorf & Kirchberg "Oostenrijk" en Torremolinos "Spanje". Verder stond hij onder meer in het stadion in Alkmaar en diverse artiestengala's door heel Nederland. Zelfs het podium van de Amsterdamse ArenA is hem niet vreemd! Kortom, een half uur of meerdere sets van deze entertainer en het publiek zal er nog lang over na praten.
Rob Ronalds

De feestkanjer bij uitstek. Bekend van het TV programma Ab Normaal en de hit “Kleine blonde Mariandel” Op de bühne is Rob Ronalds een feestkanjer.
Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op z'n kop.
Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan.

Hij heeft met zijn vele optredens in binnen- en buitenland bewezen een entertainer van grote klasse te zijn. Daarnaast is Rob's podiumhumor ongeëvenaard!
New Timeless

Spetterende Soul /Motown show. New Timeless, Marcel Bogarde en Eric Jacott. Onder het motto: "Let the boogie set you free" weten de heren er elke keer een waar feest van te maken met ‘The Best of Motown’ in hun repertoire.

Met hun talenten, kwaliteit en enthousiasme weten Marcel Bogarde en Eric Jacott keer op keer de zaal voor zich te winnen. De herkenbare muziek, juiste performance en dynamische uitvoering zorgen ervoor dat er een schitterende show op het podium staat.

Als "New Timeless" het podium heeft betreden, worden de gasten meegevoerd in een sneltrein van Swingende nummers die het publiek laaiend enthousiast zullen maken. Deze Absolute Top- act van internationale allure is het gegarandeerde hoogtepunt van ieder feest.

De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt "New Timeless" geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en velerlei gelegenheden.

Haal uw dansschoenen maar vast uit de kast…New Timeless is coming!
Lesley Williams

Lesley Williams is met zijn look-a-like act, als zijn grootste idool André Hazes, uitgeroepen tot de beste look a like van 2009.

Zeker voor de echte Hazes fans zorgt hij met zijn act voor torenhoog kippenvel.
Hij is tevens een van de meest geboekte artiesten van dit moment.
Ooit als finalist in de soundmixshow te bewonderen.

Voor de toekomst wil Lesley niet alleen als de look-a-like André Hazes gezien worden, maar ook als de zingende jukebox met zijn ruim 350 nummers.

KOMEND EVENEMENT

 
Copyright © 2008 -   RR Productions  -  All rights reserved.  |  Powered by Win4u