CSS Menus Css3Menu.com

 

ENTERTAINMENT :: ORKESTEN & BANDS

RR Productions biedt u vele mogelijkheden op het gebied van bands. Gaat het om een gezellige band tijdens uw bedrijfsfeest, een tribute band of een lekker Blues Band.

RR Productions verzorgt optredens van vele tribute bands.

Wat te denken van U2, Bon Jovi, Aerosmith, The Italian Bee Gees, Lita Turner als Tina Turner, MJ Unit als Michael Jackson, Queen mania, Robbie Williams, en vele anderen op aanvraag.
Crusade and Friends

Een waanzinnige 10 koppige Big Rhythm & Blues band met door de wol geverfde muzikanten die het klappen van de zweep kennen. Geniet van Marianne Nobel, een zangeres met ervaring en timing die in Nederland nimmer geëvenaard is. Bob Riel, de man die met zijn stem de Blues brengt zoals de Blues vertolk moet worden.

Geniet van de gitaarsolo’s en de swingende blazerssectie en artiesten met een CV waar je stil van wordt. Kortom Crusade and Friends is Rhythm & Blues van de bovenste plank. Een optreden van Crusade and friends zal je niet snel vergeten.

...this party's HOT & if you ain't there you're NOT!

Tabasko, een knallende 10 persoons coverband uit de Randstad! Tabasko heeft, naast een superstrakke basis (inclusief een zingende gitarist), drie aantrekkelijke zangeressen die van wanten weten en drie vette blazers waardoor het altijd groot feest is op het podium. maarrrrr…..Naast de drie-stemmige zang wordt er een hoop aandacht besteed aan dans, kleding en presentatie. Het oog wil immers ook wat!

Verder onderscheidt Tabasko zich door het gevarieerde repertoire. We richten ons op pittige covers vanaf de jaren 60 tot nu. Veel disco en soul maar ook funk, een snufje R&B en een vleugje rock. Als het maar swingt, funkt of rockt want Tabasko houdt namelijk niet van een lege dansvloer! Niet voor niets lijkt de naam Tabasko op dat flesje met dat gloeiende hete goedje. Want... Tabasko op je feest kan maar één ding betekenen:

...this party's HOT & if you ain't there you're NOT!

KOMEND EVENEMENT

 
Copyright © 2008 -   RR Productions  -  All rights reserved.  |  Powered by Win4u