CSS Menus Css3Menu.com

 

BEDRIJFSINFORMATIE

Wat is RR Productions

RR Productions is een evenementen / artiestenbureau opgericht door zanger/ entertainer Ronnie Ronaldo. Ronnie staat als All Round zanger met zijn diverse shows wekelijks op grote en kleine podia in Nederland maar is ook regelmatig te vinden in het buitenland.

Hierdoor heeft hij veel ervaring opgedaan in het entertainen en heeft hij aan de lijve ondervonden wanneer een feest goed of juist niet goed is georganiseerd. Na door de jaren heen zelf vele sport – en muziekevenementen te hebben georganiseerd heeft hij in 2009 besloten zijn jarenlange kennis en ervaring te bundelen in een nieuw bedrijf.

RR Productions heeft in de loop der jaren een zeer betrouwbaar netwerk opgebouwd aan zeer betrouwbare relaties. Door de juiste combinaties te vinden kan RR Productions aan al uw wensen voldoen op het gebied van evenementen en entertainment. Uw wens en ons advies is de basis van een geslaagd evenement.
Wij verzorgen voor u de totaalorganisatie van uw festiviteiten, zoals bedrijfs - personeelsfeesten, bruiloft en diverse soorten evenementen.

RR Productions werkt samen met zeer zorgvuldig geselecteerde bedrijven cq. collega's. Door de samenwerking met deze bedrijven cq. collega's kunnen wij kortingen bedingen waar u als cliënt van mee kan profiteren. Ons motto luidt dan ook: "Of we doen het goed of we doen het niet"
Hierdoor kan RR Productions u altijd kwaliteit garanderen.

Correspondentieadres
Verhoevenstraat 31
2291 RN Wateringen
ING nr. 3234655 (voorheen postbank)
KvK nummer 27342768
BTW nr. NL0536.03.497.B01

KOMEND EVENEMENT

 
Copyright © 2008 -   RR Productions  -  All rights reserved.  |  Powered by Win4u